OM OS

OM OS 

Bilskadecenteret ApS huser både autolakering, skadecenter og pladeværksted i ét, og vi har to pladesmede og tre autolakerere. Vi har eksisteret siden 2012, og siden tidernes morgen har visionen altid været at udføre et godt, professionelt stykke arbejde. Ved at have alle tre dele under et tag kan vi hurtigere lave din bil – og det er vigtigt, så du ikke skal undvære den i længere tid end højst nødvendigt.

KONTAKT OS I DAG

Har din bil fået en skade eller trænger den til et nyt lag lak? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, så kan vi se på opgaven

DIN TILFREDSHED ER VORES MÅL

Hos os kan du være sikker på at blive taget godt imod, og vi sørger altid for at fortælle dig, hvordan vi vil gå til opgaven. Der er selvfølgelig stor forskel på processen i at udbedre en forsikringsskade og til at omlakere en hel bil, men det er underordnet for os – det vigtigste er, at vi udfører arbejdet efter alle kunstens regler, så du bliver glad og tilfreds og føler dig tryg.

Vi er beliggende i Søborg, men har kunder fra hele Sjælland – og du er også mere end velkommen! Giv os et kald i dag, så vi kan høre om, hvad vi kan gøre for dig og din bil.

© All Rights Reserved Bilskadecenteret ApS